Võidukas neljapäev Elvas

VÕIDUKAD: Epp Moorlat, Säde Kriiva ja Mattias Mägi.

Ilm oli 8. veebruaril üle hulga aja taas päikeseline, kuid õpilased teekonnal Elvasse keskendunud ning mõtlikud. Keegi meist ei osanud aimatagi, millega mõned tunnid hiljem Tartumaa inglise keele kirjalik olümpiaad 8. klassile päädib.

Oli ette teada, et võistlejaid on 41. Olime selleks võistluseks vastavalt oma piiratud ajalistele võimalustele valmistunud ja valmis.

Kohapeal selgus, et töö oli üsna „krõbe“,  see tähendab, et osalejate teadmised ja oskused grammatika, sõnavara, teksti lugemise ja  sellest arusaamise ning üldise keelelise (mõtlemis)oskuse osas olid meeldivat väljakutset pakkuvad.

Võistluse lõpust läksid edasi vaid loetud tunnid, kui minu mailboxi ilmus teade olümpiaadi protokollist, mis andis teada, et Tartu Maakonna inglise keele kirjalikul olümpiaadil  saavutasid Kambja Põhikooli 8.a klassi õpilased järgmisi tulemusi:

I koht- Mattias Mägi

II koht- Epp Moorlat

VI koht- Säde Kriiva

Aitäh Sulle hea kolleeg Christi Olep, kelle nõudlikul ja asjatundlikul juhendamisel on Sinu endised õpilased 3. ja 4. klassis saanud nii hea ettevalmistuse, et ka edaspidi edukalt jätkata oma keeleõpinguid.

Soovin kõigile, et ärge iial jääge oma (keele)õpingutes „loorberitele puhkama“- alati saab veelgi paremini, tuleb ainult tahta!

Taisi Mängel