Kambja kooli õpilased külastavad oskuste festivali “Noor meister”

Grupp Kambja kooli kaheksanda ja üheksanda klassi õpilasi osaleb 3. mail Tallinnas toimuval oskuste festivalil “Noor meister”.

Tänavune “Noor meister”  keskendub noortele ning nende oskustele ja hobidele, millest tulevikus võib saada elukutse või hüppelaud iseseisvasse ellu. Festival pakub võimalusi täiendada enda teadmisi, panna käed külge erinevates töötubades ning vaadata ringi võimaluste maailmas, mida pakuvad juba omandatud oskused.

Oskuste festivali sisustavad lisaks töötubadele ka meeleolukas lavaprogramm, kutsekoolid, karjäärispetsialistid, tööandjad, praktikud, erinevad eksperdid, erialaliidud ja Eesti kutsemeistrivõistlused 31 erialal.

Kambja festivalihuviliste väljasõit kooli parklast toimub kell 8.10, saabumine Kambjasse umbes kell 20.15. Sõidukulud tasub SA Innove.

Toivo Ärtis