22. veebruaril, meie rahvuspühale eelneval reedel on Kambja koolis mitmeid ettevõtmisi, millel meenutatakse Eesti Vabariigi 101 aasta jooksul toimunud sündmusi ja tegutsenud inimesi.

Ajalooõpetaja Jarmo Tael pakub kogu kooliperele võimalust osaleda Eesti ajalugu puudutaval mälumängul. Teise tunni ajal vastavad mälumänguküsimustele I kuni IV klassi õpilased, kolmanda tunni ajal on kutsutud mäluproovile V kuni IX klassi õpilased.

Kell 12.10 koguneb koolipere siseõue, et ühises rongkäigus minna Kambja Vabadussõja ausamba juurde austus- ja mälestustseremooniale. Sel aastal lisavad koolipere mälestushetkele pidulikkust Noorte Kotkaste organisatsiooniga liitunud noormehed, kellele Ausambamäel antakse kätte liikmepiletid.

Toivo Ärtis

 

Koolibusside väljumised 22.02:

TomeKam bussid
Väike ring ehk aleviring kell  12.55
Aarike ring kell  13.10
Pangodi, Kodijärve, Kammeri jne ring  kell  13.30
Agris OÜ ehk Kuuste bussid väljuvad kell 13.30