Kambja Ignatsi Jaagu kool 333

Õpetaja Kristjan Mahla (vasemal) kooli 330. aastapäeval B. G. Forseliuseks kehastununa õli tulle valamas. Foto: Christi Olep

Hea Kambja kooli õppur, õpetaja või lapsevanem!

Armas Kambja kooli vilistlane või sõber!

Kuidas tähistada oma kooli sünnipäeva, kui valitseb üleüldine eriolukord ning õpilased ja õpetajad püsivad juba nädalaid toimekalt kodudes?

Kui tingimused on piiratud ja võimalusi on vähe, siis aitab meid sageli just nutikus ja loov meel.

Kambja kool ei saa ega tohi praegu meid kutsuda oma 333. aastapäeva puhul tordilauda, kuid sellest hoolimata oleks meil just nüüd õige aeg mõelda oma koolile ning teha talleüks südamest tulnud ja heast tahtest valminud kingitus.

Mida võiks, saaks ja sobiks oma koolile kinkida?

Armas kink on omaloominguline LUULETUS, milles kajastatakse koolis toimunut või antakse edasi oma mõtteid, lootusi ja (sünnipäeva)soove…

Ilus kink on JOONISTUS või MUU KUNSTITÖÖ, millel kujutatakse kas kooli või koolis toimunut…

Kena kink on esimestest kevadlilledest või muust looduslikust materjalist (urbade või pungadega oksad jne) KIMP või SEADE,mis hakkab küll valmistaja kodu ilmestama, kuid foto kimbust või seadest saab kingitusena koolile edastada.

Vahva kink on käepärastest materjalidest MEISTERDUS, mis seondub kooliga või võiks koolile rõõmu valmistada…

Tore kink on digitaalselt loodud FOTO või FILMILÕIK, mis kajastab meeleolukalt elu kas koolis kui kodukoolis; võrdleb õppetööd tava- ja kodukoolis; vahendab tervitusi ja õnnitlusi koolile…

Mõnus kink on enda tehtud KÜPSETIS, mille saaks kodukooliköögis valmistada Kambja kooli aastapäeva tähistamiseks. Kingitusena saab edastada korrektselt vormistatud retsepti ja valmistamisõpetuse, võimaluse korral lisada ka foto (proovi)küpsetisest.

Väärikas kink on …

Kambja koolile aastapäevakingituse valmistamiseks on kindlasti veel palju erinevaid võimalusi. Sina ise otsustad, milline neist on kõige õigem ja sobivam.

Kingituse tegemisel võivad osaleda ühe kodukooli kõik õpilased ja appi võib kutsuda ka kodukooli õpetajaid ehk emasid-isasid.

NB! Joonistused ja muud kunstitööd, meisterdused, küpsetised, kimbud ja seaded … on võimalik koolile kingitusena edastada digifotodel.

Kambja kooli aastapäevakingitused saab saata e-posti aadressile koolile.kingitus@gmail.com kuni 13. aprilli õhtupoolikuni.

Kui eriolukord läbi saab, kohtume kõigiga Kambja kooli aastapäevatorti süües!