Eelviimane küsimus

Kooliloolise viktoriini eelviimane küsimus on taas tunnustav kummardus meie kooli toredale vilistlaskonnale. Tegelikult on ju nii, et iga vilistlase elust ja tegevusest võiks ja saaks vormistada vähemalt ühe huvitava või hariva või meelelahutusliku küsimuse. Selle viktoriini raames jääb see küll paraku tegemata, kuid … elame veel.

Kui Riina Roosipuu (vilistlane aastast 1987) kolme aasta eest ehk Kambja kooli 330. tegevusaasta tähistuspäeval kooliperele esines, oli tal väga kõrge töökoht, ilmselgelt kõige kõrgem Eesti Vabariigis – ta juhtis Tallinna teletorni. Tänaseks on Riina Roosipuul juba uus töökoht ja tema ülesandeks on juhtida ja korraldada väga kõrgete panuste tegemist.

Millist ettevõtet Riina Roosipuu praegu juhib?

Vastusevariandid kell 17:
Kas Riina Roosipuu poolt juhitav ettevõte on:

a) Eesti Loots,

b) Euroloto Group

c) Eesti Loto?

Viktoriinis võivad osaleda kõik soovijad – õpilased, õpetajad, lapsevanemad, soovi korral ka pered. Kuni kella 17ni laekunud õige vastuse eest saab 2 punkti. Pärast seda täiendatakse küsimust vastusevariantidega ja sel juhul saab õige vastuse eest 1 punkti. Vastuseid võib saata kuni kella 20ni.

Vastuseid oodatakse e-posti aadressile toivo.artis@kambja.edu.ee. Seitsmele küsimusele kõige edukamalt vastanuid autasustatakse pärast eriolukorra lõppu. Kõigi osalejate nimed osalevad loosiauhindade jagamisel.

Kooliloolise viktoriini kuues küsimus andis teadmise, et meie vilistlane Riina Roosipuu (koolipõlves Sule) juhib Eesti Lotot. Kui küsimuse sõnastuses oli vihje, et praegu on Riina ülesanne juhtida ja korraldada väga kõrgete panuste tegemist, siis päeva jooksul tuli seda kinnitav uudis: üks Pärnumaa abielupaar on võitnud Eesti Lotoga megasuure summa – üle 600 000 euro.

Meie viktoriin on panustanud sellesse, et huvilised teaksid ja tunneksid paremini Kambja kooli lugu. Ankruküsimus tuleb juba homme, 16. aprillil.