Karjäärinõustamise sissejuhatav tund lõpuklassi õpilastele

Põhikooli lõpuaktus läheneb iga tunniga, kuid juba mõni aeg enne seda peab iga põhikoolilõpetaja enda jaoks selgeks mõtlema, kus, kuidas ja mida ta tahaks edasi õppida, et eluvagu saaks teadlikult ja kaalutletult valitud jätku.

Kambja kooli lõpuklassi õpilased saavad oma tuleviku kavandamise ja kujundamisega seotud mõtete tarvis uut teavet ja asjalikke soovitusi töötukassa Tartu esinduse karjäärinõustajalt Marika Männikult.

Esimene kohtumine karjäärinõustajaga saab teoks esmaspäeval, 9. novembril esimese tunni ajal muusika klassis. Pärast sissejuhatavat grupinõustamist on karjäärinõustajal aega, et ühe või kahe sooviga läbi viia individuaalne vestlus, mille käigus saab esitada konkreetsemaid küsimusi ja arutleda täpsustavalt erinevate soovide või valikute üle. Loodetavasti jätkub karjäärinõustajal tööaega, et edaspidi ka kõigi teiste soovijatega individuaalselt vestelda.