Liikumisnädal – kilomeetrid kirja!

Entusiastlik liikumine Kambja terviseradadel. Foto: Siim Tiirik

Aprill on südamekuu. Tähistame Kambja koolis seda liikumisnädalaga. Registreeri 26. aprillist kuni 2.maini oma “kondimootoriga” liikumised. Osaleda võiks kogu koolipere – õpilased ning kõik koolitöötajad koos oma pereliikmetega!

Osalemiseks palun lae alla Strava äpp:

Android seadmele Apple seadmele

 

Seadista äpp ja liitu klubiga “Kambja kooli kilomeetrid”. Strava kasutamise ajal lülita sisse GPS, mis aitab täpselt kogutud kilomeetreid jälgida.

Enne liikumist vajuta “Record” ja vali liikumisviis. Seejärel vajuta “Start” ja hakka liikuma.

Pärast liikumist vajuta äpis “Finish”, mille järel saad salvestada oma andmed. Kui soovid, et antud liikumiskord läheks “Kambja kooli kilomeetrid” klubis arvesse, pead viimasel salvestusreal valima “Who can see: Everyone”. See tähendab, et sinu liikumine oli seekord avalik ning on näha klubi edetabelis. Kui sa salvestad liikumise privaatselt siis see edetabelis ei kajastu.

Liitu klubiga “Kambja kooli kilomeetrid” Strava äpis: https://www.strava.com/clubs/kambjak00l

Strava äpp on mõeldud kasutajatele alates 13 eluaastast (vanusepiirang). Rakendus on inglisekeelne ning alguses vajab seadistamist.
7-12 aastased liikujad saavad kasutada Google Formsi varianti ja sisestada oma andmed käsitsi ning soovi korral lisada (emotsiooni)pildi.
Paljudel nutitelefonidel on juba ostes heaolu ja liikumisrakendused (nt Samsung Health), millega saab valida sobiva liikumisviisi, salvestada läbitud kilomeetreid ning selle informatsiooni põhjal saab samuti vormi täita.
Liikumisnädala parimatele  (eraldi Strava ja Google Forms kasutajatele) on auhinnad!

Kui sul ei ole võimalik Starava äppi kasutada, saad oma läbitud kilomeetrid ja liikumisviisi kirja panna siin: https://forms.gle/EiDmfiboQbQ5seuR9

Seda vormi võid liikumisnädala jooksul korduvalt täita!

Terves kehas terve vaim! Mõnusat liikumist kõigile!