I trimester edukalt lõpetatud – jõulud võivad tulla

Nigulapäeva järgsel pakaselisel talvehommikul süütasime kõik koos kooli jõulukuusel küünlad, tunnustasime 1. trimestri tublimaid, kuulutasime välja kooli töötajate valitud trimestri õppurid ning kuulasime helget jõulumuusikat õpetaja Jana muusikastuudio õpilaste ja poistekoori esituses.

Selle õppeaasta I trimestri toimetamisest väärivad esile tõstmist eelkõige huvitavad projektid (Rakett69 laagrid, bioloogia õpitoad 7.–9. klassi õpilastele, kodanikunädala projektipäev), palju õppekäike ja kooli kutsustud huvitavaid külalisi. Hea meel on ka selle üle, et oleme saanud korralikult koolis käia ega pidanud distantsõppel olema.

Tublisid õppijaid on meil palju, aga veel rõõmustame ka selle üle, et meie õpilased on ausad (kõik kadunud asjad on lõpuks oma omaniku leidnud) ja teiste vastu hoolivad, kedagi hätta ei jäeta.

Nigulapäeval tõi Püha Nikolaus headele lastele pähkleid ja komme ning halbadele andis vitsa. Meil vitsa vaja ei läinud, aga maiustusi ja tänusõnu jagasime küll!

Tänu kooli esindamise eest:

  • Sabrina Palk, Grete Kommusaar, Piia Mõisa,Maria Kesperi, Irene Kristerson – väga tubli 5. koht maakondlikul 6. klasside õpioskuste olümpiaadil (juhendaja Tiina Tiideberg)
  • Madli Jürimäe – edukas osalemine 4. klasside Tartumaa ettelugemisvõistlusel, žürii eripreemia (juhendaja Merike Näkk)
  • Sebastian Mumm (2. koht), Lisete Murumets, Lisell Ojamets, Kendra Sard (8. klass), Karita Meremaa (6. klass) – edukas osalemine kirjandusfestivali luulevõistlusel (juhendaja Tiina Tiideberg)
  • Siim Jürimäe – edukas osalemine maakondlikul luulekonkursid 2. klasside arvestuses (juhendaja Christi Olep)
  • Egert Anni – edukas osalemine maakondlikul luulekonkursid 1. klasside arvestuses (3. koht) (juhendaja Mare Meresma)

Kommikotid ja tänusõnad said ka meie pärimusrühma Tähelinnud liikmed, kes osalesid Taaderandi Talistetel ja vedasid kooli kadripäeva kogupereüritust ning muusikastuudio tublid lauljad ja pillimängijad.

Juba kolmandat aastat valivad õpetajad ja teised kooli töötajad trimestri õppurit, kes on oma ettevõtlikkuse ja sihikindlusega teistele eeskujuks.

Trimestri õppuri austava tiitli 1. trimestri tegemiste eest said:

I kooliaste: Iris Mõisa (2. klass)

II kooliaste: Grete Kommusaar (6. klass)

III kooliaste: Sebastian Mumm (8. klass)

Suur aitäh kõikidele ja ilusat jõuluootust kogu kooliperele!

Marika Karo
direktor