Emakeelepäeval

Emakeelepäeval räägiti K. J. Petersonist, võeti mõõtu nuputamises, tunnustati ilusa käekirjaga õpilasi ja kirjutati e-etteütlust.

Kõik õpilased said oma emakeeleõpetajalt teksti, mis tuli võimalikult hästi maha kirjutada. Kooli juhtkonnast hindajad valisid iga klassi ilusaima käekirjaga töö. Tunnustuse said Markus Raido, Karita Meremaa, Kätlin Soosaar, Sandra Tamm, Marta Kurvits, Meelis Kriiva, Angela Hurt, Hannaliisa Palu, Daphne Lepik, Ragne Erstu ja Jass Rootsma.

Pärast teemakohast slaidiesitlust järgnes nuputamine. Viktoriinivõitjateks osutusid algklasside segavõistkonnad Sipsik, Nukitsamees ja Naksitrallid, vanematest 8.B, 7. ja 8.A klass. Eriline oli see, et õpetaja Merike Näkk organiseeris noorematele võistluse nutiseadmete abil.

Tavapäraselt käis lõpuklass arvutite taga e-etteütlust kirjutamas. Allakirjutanu hinnangul oli selle aasta tekst pisut lihtsam. Emakeel oli sel päeval kõneaineks kogu majas.

Emakeeleõpetaja Tiina Tiideberg