Teatrietiketi koolitus ja teatrikülastus muusikalile «Kaunitar ja Koletis»

Foto: Siim Vahur

Head kombed ja tavad on iseenesest mõistetav ja jõukohane igaühele. Ilus ja puhas välimus, kultuurne keelekasutus, üldine viisakus on elementaarne, kuid paraku me neid nii tihti ei kohta, kui sooviks.

Kambja kooli kuues klass kohtus Teater Vanemuine klienditeenindaja Madli Lehistega, kes rääkis väga huvitavalt, kuidas teatris viisakas olla, mida tähele panna ja heitis pilgu ka oma tööst tulenevalt lavatagustesse tegemistesse. Teoreetilised teadmised saime ka kohe praktikasse rakendada, sest nädala pärast külastasime muusikali Kaunitar ja Koletis.

Muusikali „Kaunitar ja Koletis“ lavastaja on Georg Malvius.

See on imeilus armastuslugu, mis tuletab meelde, et kõik ei ole alati nii, nagu esialgu paistab: teinekord võib koledast saada ilus ja esmapilgul ilusana näiv osutub tühiseks. Kaunis lavakujundus, imeilus-müstiline muusika, suurepärased kostüümid ja väga head näitlejad, teevad kogu muinasjutulise lavastuse nauditavaks.

6. klass jäi jõulukuu klassi ühisüritusega väga rahule ning paljud said oma esimese positiivse muusikali elamuse.

Laura Lotta Sägi