Edasiõppimisvalikute tegemise aeg on põhikoolilõpetajatel käeulatuses

Kambja kooli 9. klassi õpilaste viimane vahetu kohtumine töötukassa spetsialistidega on planeeritud teisipäevale, 10. märtsile.

Siis on võimalik valida, kas neljasilmakohtumisel vestelda karjääriinfo spetsialisiga (Siret Saaremets) või karjäärinõustajaga (Sirje Tarraste). Karjäärinõustajaga kohtumise võiksid valida ehk need, kes väga täpselt ei tea, kuhu kandideerida või kellel on mitmeid valikuid, kuid mõlema spetsialisti küllatuleku laiem eesmärk on teiega läbi arutada need küsimused, mis teil seonduvad sisseastumiskatsete või sisseastumisvestlustega, enese tugevate ja eriliste külgede tutvustamise jms. Ole hea ja mõtle läbi, mida sa tahaksid karjäärispetsialistiga koos läbi arutada või millisele küsimusele-murele vastust saada.

Karjäärinõustaja ja karjäärinfo spetsialistiga kohtumine