Sport teeb rõõmsaks!

Kambja kooli noorema kooliastme poisid on Kambja spordihoones treener Kristjan Pressi käe all innukalt harjutanud juba mitu aastat. Poiste visadus ja sihikindlus tasuvad end ära ja seda näitavad ka head saavutused. Veebruari alguses võideti medaleid Soomes, kuu lõpu poole Eestis: 22. veebruaril peeti Lähtel Tartumaa 2020. aasta koolinoorte meistrivõistlused kreeka-rooma maadluses.

Meie poiste tulemused:

Sören Siimpere – kehakaalus kuni 25 kg II koht.

Mikk Tubin – kehakaalus kuni 27 kg Tartumaa meister ehk I koht.

Hannes Tubin – kehakaalus kuni 46 kg III koht.

Meeskondlik tulemus Kambja koolile: 16 kooli konkurentsis (nii linna- kui ka maakoolid) 5. koht.

Teine hea uudis on veel: Kambja kooli 2.–5. klassi võistkond õpetaja Katre Pinnu juhendamisel saavutas Tartumaa väikeste koolide arvestuses „Tähelepanu, start“! võistlussarjas 2. koha ja võistleb 18. märtsil Paides poolfinaalvõistlusel. Hoiame pöialt!