Sel aastal toimub kooli jõulukontsert neljapäeval, 19. detsembril algusega kell 16.00. Sellest tulenevalt on muudatusi kogu koolipäeva korralduses. Kooli tuleks tulla alles keskpäevaks, sest tunniplaanijärgne esimene tund algab kell 12.00, teine tund kell 13.05, kolmas tund kell 14.10. Peo-eelne viimane tund algab kell 15.05.
Esimene toiduvahetund on kell 12.45 kuni 13.05 ja teine toiduvahetund kell 13.50 kuni 14.10.

Jõulukontsert algab kell 16.00 ning kuulajate hulka on võimaluse korral palutud nii lapsevanemad kui kõik teised pereliikmed ning Kambja kooli sõbrad.

Tavapäraselt hommikul sõitvad koolibussid toovad õpilased Kambjasse keskpäevaks, kuid kõigil bussiga sõitvatel õpilastel palutakse klassijuhataja vahendusel hiljemalt 13. detsembri hommikuks teatada, millises peatuses nad bussi ootavad. (Sõidusoovide alusel koostab bussifirma erigraafiku, mis avalikustatakse nii Stuudiumis kui kooli infostendidel).
Pärast peo lõppu (kavandatult kell 18.00) viivad koolibussid õpilased kodupeatustesse.
Kui õpilane ei saa või ei soovi keskpäevani kodus olla ning vanemad toovad ta hommikul tavapärasel ajal Kambjasse, siis koolis on avatud pikapäevarühm kuni kell 12.00 algavate tundideni.